alternatif anket duzeltme replikleri 

kapat
  1. anket yaptığını yazarın gözüne gözüne sokması gereken repliklerdir.

- anket yapmışız gençler.
    #3504869 (khan, 07.06.2008 00:17)
  2. (bkz: anket lan bu) *
    #3504881 (AeroZeppelin, 07.06.2008 00:20)
  3. (bkz: bu ne perhiz lan)
    (bkz: bu ne lahana turşusu lan)
    #3504888 (hah buldum sonunda bir isim, 07.06.2008 00:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alternatif anket duzeltme replikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alternatif anket duzeltme replikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alternatif anket duzeltme replikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alternatif anket duzeltme replikleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » seovi nin yasamindan bir kesit » youtube kapali miydi » denbigh stadium » aglayarak masturbasyon yapmak » lacin » tum formulleri guzel olan bilim adami » resat nuri guntekin ilkogretim okulu » mahsun kirmizigul » filler ve cinler » ikametgah ilmuhaberi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » automatik » opusmesini bilmeyen erkekler » is gorusmesine taksiyle gitmek » carsaflilarin chp acilimi » hoca efendi nin bir ciftligi var » fucker ama gururlu genc » semame » boyle yazarlar iyi ki var » ben bu yaziyi kendime yazdim » roberts