alt beyin 

kapat
  1. insanın rutin vücut faaliyetlerini yöneten beyin bölümüdür. edinilen bilgiler daha sonra kullanılmak üzere beynin bu kısmında saklanır.
    #1065853 (pilotmont, 27.12.2006 17:58 ~ 17:59)
  2. genel olarak kontrolsüzdür bu bölüm ve aynı zamanda vücut hareketlerini de düzenler.
    #4072407 (ben sizofren degiliz, 11.10.2008 01:04)
  3. Beynin bilinçsiz,içgüdüsel kısmıdır.Nefes alıp verme, kalbin çarpması vs. görevlerini üstlenir
    #4704149 (zigana34, 15.02.2009 11:43)
  4. ameliyat öncesinde hastaya narkoz verildiğinde korteksin devre dışı kalıp, vücuda tehlike sinyalleri gönderen beynin alt kısmı.
    #4767847 (larsmon, 26.02.2009 14:22)
  5. ilkel beyin olarak ta bilinir. insanin hayvanlar ile benzer gudulerinin kontrol edildigi bolumdur. insani hayvandan ayiran cerebral cortex tir. cerebral cortex i gorenler sasiracaktir. bu kadar ince bir tabakanin insani hayvandan ayiran en asli unsur olmasi belki de goreni dumur edecektir. hatta bu bazilarinin yasam felsefesini bile degistirebilir.
    #4767855 (bulamazsin benim gibi seveni, 26.02.2009 14:23 ~ 14:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

alt beyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alt beyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alt beyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alt beyin. Copyrights of the articles are belong to their authors.