alsana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendine bir icki alsana
  2. hey adamim bir kadikoy alsana
  3. bana ferrari alsana berkcan
  4. baba bana beach alsana
  5. tayyip bize gemicik alsana
  6. zall bize de ayfon alsana
  7. hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom
  8. tayyip bana gemi alsana parasini alirsin sonra

© 2008 - uludağ sözlük

alsana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alsana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alsana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk eskisehir zirvesi » the dreamers » somatopaknozi » sarhos diyaloglari » santimlere takilmayin » crazy » gammaz olmak icin gerekenler » izmiri izmir yapan ozellikler » gelin damat fotograflari » desmond david hume » turkenmafia » stereotipi » page down » somnolans » nadia camukova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayar yiyince eksi oy veren yazar » okultizm » 3rd movement cadenza » kadin yonetici » protect the skin you are in » eksi sozluk matruska timi » saygi hak edilmez kazanilir » psikofarmakoloji » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » robert garcia » farmakokinetik » otistik dusunce » metamorfoz » kent » cok seviyorum lan seni