alpiloji 

kapat
  1. arif susambaşlığı altında rastladığım nickini beğendiğim yazar.
    #925436 (darkness nights, 29.11.2006 13:17)
  2. şiş kebap-rakı özlemine daha fazla dayanamayıp amerika defterini erken kapayan, master olayına itu'de bulaşan megaloman yazar kişisi.
    #2071000 (alpiloji, 04.08.2007 22:47)
  3. kolalar sana kurban olsun yazarı..
    #2071874 (ufo goren masum koylu, 05.08.2007 01:31)
  4. burasi suadiye kizlar kurabiye diyerekten beni "ulan ne güzel kızlardı hakkatten" dedirten yazar. ayrıca suadiyeli
    #2134039 (anarche, 14.08.2007 22:42)
  5. altina 1384 tane entry girilmesi icin nikini selin82 olarak degistirmeyi dusunmeye baslamis olan yazar.
    #2161790 (alpiloji, 19.08.2007 20:14)
  6. iki kişiden biridir.
    #2183614 (yasakani, 23.08.2007 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

alpiloji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alpiloji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alpiloji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » sesleri gormek » sabetayist » prensesin uykusuyum » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » sehit annesi olmak » turban » red alert 2 » semsek » genpatech » objebi » tanri » idrak edememe » guatemala » cumartesi yarim gun calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » se7en » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » her turlu pisirim yapilir » crossfire » acikan sozluk yazarinin drami » evli bir erkekle yatmak » ne dedi ne dedi » antalya altin portakal film festivali » muhalif oldugu icin silik olan yazar » goncourt akademisi edebiyat odulu » en iyi ikililer » dp perfumum » ataturk un bursa nutku » universitede hocalara verilmis ayarlar » cukura dusup sakatlanan futbolcu