alpet torojet 

kapat
  1. ALPET'iN performans yakıtıdır. daha verimli yanma ve daha yüksek yakıt ekonomisi sağladığı iddia edilir. *
    (beyazyelkenli, 30.05.2007 02:12)
  2. reklama göre alçaktan uçanların yakıtıymış. kartallar yüksekten uçtuğuna göre beşiktaşlılara göre değil.

ayrıca gs'li taraftarları da reklamda aşağılaması ve ali şen'i babacan biriymiş gibi göstermeye çalışmasıyla da ne yapmaya çalıştığını anlamadığım alpet'in performans hedesi.
    (filleri kurtaran adam, 31.05.2007 18:13)
  3. ne biçim isim lan öyle o torojet. ne o boğadan mı yapıyorlar bu yakıtı?
    ayrıca hiçbir galatasaraylı ali şenden yardım alarak maça gitmez oda ayrıdır.
    (kurtalanekspress, 31.05.2007 18:15)
  4. (bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz) ama bir fenerbahçeli olarak şahsıma güzel gelen reklam. faruk süren ve fenerbahçeli taraftarlar oynasaydı nasıl gelirdi tahmin edemiyorum...
    (anakart kokusu, 31.05.2007 18:16)
  5. galatasaray yönetiminin uyarısı üzerine taraftarların gözüktüğü bölümlerin makaslandığı reklama sahip performans yakıtı.
    (zebellah, 01.06.2007 00:55)
  6. --spoiler--
    kim koyarsa koysun,
    allah razı olsun.
    torojet koyana,
    canım feda olsun x2
    --spoiler--

şeklinde sloganı olan, ''alçaktan uçanların yakıtı'' şeklinde de bir sloganı olan hede hödö hebele hübele.
    (barış, 15.06.2007 20:54)
  7. sokumtrak reklamları olan bir yakıt.
    (nickimi yazar olunca sececegim, 08.05.2008 19:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» coktandir » mezarlikta zengin fakir ayrimi » pirateturk net » fatih terim » fitre olarak akil fikir vermek » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » rasim oztekin » anneannelerin girebilecegi entryler » madenciye agit » turan dursun » geceyedir kusmelerim » little women » armudun da sapi var ama cekince geliyor » bir ezigin gunlugu » jurgen vogen » cennete girmeyi reddedip cehenneme girmeyi istemek » yol ayrimina gelmek » jennifer s body » hava parasi » cehennemi kundaklayan » icsellestirmek » uc maymun » laylon fatura » eski sevgiliyle uyumayi ozlemek » akp yalanlari » elazig in tarihi eserleri » kararname i bi hukmi l kanun » servet cetin » big log a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa