alperizm 

kapat
  1. (bkz: alper sözlük)
    (benden yazar olmaz, 19.07.2006 16:29)
  2. Tam bir osmanlı beyefendisi.
    (Sulh, 23.07.2006 18:40)
  3. Öyle zannediyorum kendisi iyilik yapmak üzere programlandırılmış. Hakla,hukukla,dünya barışıyla donatılmış.insanları doğru yönlendirmekle , bir cümle ile unutulmaz dersler vermekle yaşamını sürdüren üst insan. *
    (Soner, 07.08.2006 21:45)
  4. her entry'si büyük bir keyfle okunan narsist* kişilik.
    (atipik, 17.08.2006 09:49)
  5. (#495242) nolu entry si 2 kere eksi oy almış yazar.
    komik lan harbi komik.

başlık:
    1461

entry:
    Fatih Sultan Mehmet'in Bizans'tan sonra * Pontus Rum imparatorluğu'nu yıkarak Trabzon'u fethettiği tarihtir.

bu kadar.

zorunuza mı gitti lan ibne pontuslular.
    (deep, 17.08.2006 09:58 ~ 15:31)
  6. kafamdaki kavramsal kargaşaları bir çıprıda çözebilen, akıl fikir cambazı.
    (Dakini, 24.09.2006 01:32 ~ 01:35)
  7. ilk cümle:

alperizm fikir adamıdır..

ikinci cümle:

"bize böyle adam lazım" dedirtendir..

(bkz: uludağ sözlük'e ısınma sebebi)

(bkz: yalakalık içermez)
    (mydonoser, 06.03.2007 19:13 ~ 19:20)
  8. uludağ sözlük'ün siyaset ve tarih alanındaki eksiklerini bilimsel entryleriyle dolduran kaliteli yazar.
    (krmyrdsn, 06.03.2007 19:16)
  9. varolus felsefesi ve jean paul sartre hakkında keyifle sohbet ettiğim faydalı yazar.
    (abberline, 07.03.2007 04:03)
  10. henüz tanımış olsam da sabaha kadar fikir alışverişinde bulunduğumuz, gerçekten çok olgun derinlemesine fikirleriyle kendisini tanıdığıma sevindirten, daha uzun süre birçok konuda tartışmayı isteyeceğim bölümdaş yazar arkadaşım.
    (africa, 08.03.2007 14:33)
  11. üstün bir bilgi birikimine sahip kişi olup kendisiyle tanıştığıma asla pişman olmayacağımdır.
    (hunlu, 10.03.2007 16:45)
  12. öncelikle " kah seyrederim alemi kah seyreder alem beni " sözüyle dikkatimi çekmiş (kime aitti hatırlayamıyorum hala ) sonrasında tüm entrylerini mercek altına almama vesile olmuş yazar. beğenerek takip edeceğim..
    (limitsifiragiderken, 12.03.2007 10:08)
  13. her entrysini bilimsel bir çalısma edasıyla yazan * saygı duyulası yazar.
    (tatlı su levregi, 12.03.2007 10:17)
  14. kültürlü ve toplumsal bilinci olumlu yazar. cesur klavyesi ve dürüstlüğü sebebiyle takdir ettiğimdir.
    ayrıca, bu entry kesinlikle başlığımın altına yazılandan dolayı bir iade entrysi değildir, aksine, pırıl pırıl ve sorumluluk sahibi bir yazara teşekkür amacı taşımaktadır.
    (abberline, 14.03.2007 07:25)
  15. verdiği taktiklerle psikolojik durumuma pozitif ivme kazandıran ve teknoloji konusunda ne kadar cahil olduğumu yüzüme vuran kardeş yazar.çok kafa dengi ve sağlam bir kültüre sahip tanışılası meslektaş.
    (africa, 24.03.2007 06:19)
  16. uludag sozluk'ün en iyi yazanlarından biridir.

az önce "yazar" dediğim; herkesten özür dilerim, lütfen beni affedin.
    doğrusu "yazmaz" olacaktı...

uzun sözün kısası, hmm delicious'a yuzden fazla yazı yazıp alperizm'e yirmi tane bile yazı yazmayan uludag sozluk utansın.

"gittikten sonra değeri anlaşılır" diyeceğim ama bu da yok.
    (hunlu, 07.05.2007 18:30 ~ 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» raichu » chevelle » yasar kemal » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » elini attin mi et gelecek et » cort x2 bp » allah adina ayet gondermek » www bizkacparayiz com » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » yorgunluk » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » encam » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » gurultuye getirmek » turkiye de argo muhendisi olmak » doa » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » ninetales » sanatsadim » thomas cleary » december » dugun fotografi » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » tokat gibi cevaplar » isvicreli bilim adamlari » tarassudad » vakifbank gunes sigorta » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa