alper kamu 

kapat
  1. alper caniguz'ün ogullar ve rencide ruhlar isimli romanında yarattığı, büyümü$te küçülmü$, kendisinden beklenmeyecek kadar ileri davranı$lar sergileyen kahraman.
    #965351 (nonserviam, 07.12.2006 21:47)
  2. elbette yazarın cinliği söz konusudur (bkz: albert camus)
    #3169520 (akustikcinayet, 20.03.2008 23:13)
  3. ''beş yaş insanın en olgun çağıdır; sonra çürüme başlar'' gibi şahane fikirleri olan velet. alper canıgüz öyle bir kahraman profili çizmiş ki al bunu sinemaya super kahraman yap, şahane bir de soundtrack ayarla kült olsun çıksın. öyle velet öyle velet ki ağzını burnunu kırası geliyor insanın.
    #3538707 (akustikcinayet, 14.06.2008 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

alper kamu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alper kamu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alper kamu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konustur iddiani katla parani » prof dr recep yaman karadeniz » kadin erkek esitligi » ya rabia » cakma yahudi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » ve tanri kadini yaratti » yahya kemal beyatli » aktutun baskininda ergenekon parmagi » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » yumurtanin fircalanmams tarafi » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » uypaciyakoverbeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luksemburg » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » olmek istememek ama olememek » sozlukten kiz kaldirmak » baslik domalmak » silikon yastik » sausozluk » ali cevat akkoyunlu » gse » temp » istemezdim » alim icin din yoktur » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » tuhh kahretsin » atm den makbuz isteyen anarsist genc