alper in uludag sozluk teki gizli misyonu 


kapat
  1. alper sozluk isimli baslıga girdiğim entrylerin hiç ayırt edilmeden eksi oylanarak , son kötü oylanan entryleri kısmımın doldurulması üzerine açığa cıkan , ya alper'in kendisinin ya da özenle yetiştirdiği ultraviyole ajanlarının tasarladıgı eylem neticesinde ortaya çıkmış sır gibi saklanan görevdir.

    bu görev önceden de bahsedilmiş fakat kimsenin ona yakıştıramadıgı simultane eksi oy veren ibneliktir. görevinde başarılar diliyor , kendisine yeni ibneliklerinde kolay gelsin diyorum. *
    *
    #335253 (aby, 10.06.2006 18:54 ~ 18:59)
  2. (bkz: alper içimizden biri) *
    #335254 (MANSON, 10.06.2006 18:56)
  3. hakkaten ya diyerek yazmaya başladığım başlıktır. aynısı banada olduğuna göre alper aramızda olabilir. ya da onun ajanları. bilemiyorum. dikkatli olmak lazım derim.
    #335257 (witch, 10.06.2006 18:56)
  4. halen eksi oylar göremeyip üzülmeme ve bir çağrı yapmanın zamanının geldiğini düşünüme sebep olan misyondur.
    (bkz: alper belediyesi calısıyor)
    (bkz: daha guzel bir gelecek icin alper belediyesi)
    (bkz: alper buraya 2 bucuk eksi oy)
    *
    #335302 (aby, 10.06.2006 19:28 ~ 19:29)
  5. bugün kendini göremediğim için derin elemler içinde olduğum, biara bi gün kararlaştırıp toplansak, ziyaret etsek mi dediğim sözlük yazarının faaliyetleridir eğer varsa..
    #335306 (hidrojen, 10.06.2006 19:30)
  6. entry iyileme mafyası elemanlarının olaya el atmasıyla önemsenmeyecek olan mevzudur bahisdir. **
    #335338 (scarface, 10.06.2006 19:47)
  7. (bkz: alper tunga öldü mu)
    #833057 (pafküf, 08.11.2006 22:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

alper in uludag sozluk teki gizli misyonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alper in uludag sozluk teki gizli misyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alper in uludag sozluk teki gizli misyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alper in uludag sozluk teki gizli misyonu. Copyrights of the articles are belong to their authors.