alper bahcekapili 

kapat
  1. rolling stone dergisinde görebileceğimiz beyfendi.
    ayrıca sakin grubunun menajerliği mertebesinde seyreder şu sıralar. ismiyle beraber morrissey anılmazsa olmaz. *
    #1981337 (vera, 21.07.2007 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

alper bahcekapili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alper bahcekapili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alper bahcekapili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otoklav firini » blue card » stupor » cok tatliymissin » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ejekulasyon » byegm » damardan giren eski sevgili » letolojika » dam ustunde gotunu acan eski sevgili » gercekten » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » regl kokusuna cozumler » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » mao » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toby marks » formati dagitan gammazlar » sanal acun » fache » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » gergeften pota yapip basketbol oynamak » grimas » konya dan hindistan dan » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » back in black » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » katalepsi » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » tourette sendromu » kudret cengiz