alpellaya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fenerbahce nin alpellaya doydugu an
  2. aysecigin alpellaya doydugu an
  3. moderatorun alpellaya doydugu an

© 2008 - uludağ sözlük

alpellaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alpellaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alpellaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » the gates of istanbul » misssunshine » mustafa uslu » teknosa » kaltar » firindan yeni cikmis pogaca » thich quang duc » eskisehir » ufak hayallere sahip olmak » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » hasan mezarci » yaratiliscilik » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en iyi ikililer » onur air » corlu » dusunce gucuyle klavye kullanmak » istanbul un otopark sorunu » desmodus rotundus » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ask karartir » yaran msn nickleri » alp ustungor » babanin ensesine saplak atmak » iskur bana is bul » ucak » cuneyt arkin vs polat alemdar » ve altin portakal gidiyor