alpay salt 

kapat
  1. gözümde türk rock tarihi'nin en iyi bateristi konumundadır.. hard rock adına sağLam işLer yapmış, hard rock müziği'nin geLişmesine yardımcı oLmuş, çoğu kişiye hard rock müzik de bateri nasıL çaLınır öğretmiştir.. whisky grubu iLe adını duyuran şaLt, erkin koray, objektif, sibel tuzun, cem koksal, gur akad gibi ünLü kişiLerin yanı sıra birçok bar grubu iLe de çaLışmıştır.. şimdiLerde yuksek sadakat iLe çaLışmaktadır..

mimar sinan üniversitesi güzeL sanatLar faküLtesi grafik böLümünde öğrenim görmüştür..
    #3414920 (Tucimania, 18.05.2008 23:01)
  2. halen cem köksal ile çalışmakta olan ve cem köksal'ın müzik atölyesinde bateri dersleri veren baterist.
    #3414952 (ciplak vatandas, 18.05.2008 23:06)
  3. eski whisky yeni yüksek sadakat davulcusu.. karizması sadece ben seni arayamam'ın klibinden bile anlaşılabilir.. çok güzel çalmakta.. devamını diliyorum..
    #3933295 (oopps I did it again, 08.09.2008 02:13)
  4. ben seni arayamam isimli şarkının videosunda karizmasıyla yarım yarım yaran davulcu.. kerem kabadayı ile birlikte en çok sevdiğim..
    #3950806 (oopps I did it again, 11.09.2008 23:55 ~ 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

alpay salt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alpay salt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alpay salt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tersten yazmak » faik » adim adim kiz tavlama » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » mahser i cumbus » babanin ensesine saplak atmak » yemek yemenin ilkellik olmasi » amin oglu behcet » siz de mi seriatcisiniz be » mahsun kul » yaran ogrenci isleri diyaloglari » hatun gelince caldir » ne dedene nene de ne nenene dede de » big fish » don kisot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aysun kayaci » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » evli bir erkekle yatmak » agzini cart diye yirtarim » sevis » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » yaran diyaloglar » nane limon » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » ote yandan » drunk mail » age of mythology the titans » theophraste renaudot » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek