alparslan anadolu lisesi 

kapat
  1. ankara da demetevlerde bulunan lise. garip yoneticileriye unludur. *
    #1477741 (botanik, 01.04.2007 00:40)
  2. sistemiyle farklılaşmış tenefüsleri 20-30 saniye olan 1500 kişilik olmasına rağmen içine kantincilerin bile zor sığdığı kulübeden kantini olan ankara demette bulunan lise.pardon anadolu lisesi.
    #2011063 (erdinch, 26.07.2007 00:00)
  3. liseden dönme anadolu lisesi.doğan görünümlü pardon lise görünümlü anadolu lisesi geçmişindeki vukuatlarıyla ünlü okul.
    #2086152 (brkarsy, 07.08.2007 15:46)
  4. yapmayın etmeyin dediğim yer. kantini küçük olsada çakma anadolu lisesi olsada tadından yenmez anadolu lisesi ha içinde yok mudur artis gruplar okulun sahibi olduğunu sananlar sahibeler vardır muhakkak ama alparslanda okumak zevktir kadrosuna yeni katılan öğretmenleriyle zevkli bir ortam yaşatmakdadır. ilk seneden kalma öğretmenleriyle ulan çektirse bile sevilen yerdir.
    (bkz: miss ırmak)
    (bkz: orhan hoca)
    #2116944 (botanik, 12.08.2007 08:59)
  5. Tübitak proje yarışmasının bölge sergisinde bir projesi olan okul.
    #3274259 (mamut, 15.04.2008 18:16)
  6. eğitimi, kalitesi ve olaylarıyla muhteşem lisem. eskiden süper lisesi ve düz lisesi vardı. şimdi anadolu lisesi olmuş, haketmiştir. çokta güzel bir mahallededir çamlıca mahallesi.
    gerçi üzerinden yıllar geçti ama bizim zamanlar okulun okul olduğu zamanlardı. *
    #3614025 (yuksek magdur, 03.07.2008 14:28)
  7. Bu sene bünyesine yeni elemanlar katacak lise. koruma taleplerini bekliyoruz...
    #3713541 (ohg smoke, 24.07.2008 15:50)
  8. her şeyiyle insana lise yıllarını mutlaka hatırlatacak lise. reisleri, onların saçma muhabbetleri, yaran kavga sebepleri, ruhi hocanın bi adımla 7 basamak çıkması, faruk hocanın öğrencilere "beyaz gömlekli" diye hitap etmesi, osman hocanın "oğluuuuum" nidası, öğle aralarında yapılan maçlar...

seviyorum lan seni faşo okulum benim!
    #4854015 (yalnizliktan devren kiralik, 13.03.2009 19:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

alparslan anadolu lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alparslan anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alparslan anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alparslan anadolu lisesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.