alone wolf 

kapat
  1. faça tabir edilen bi boka benzemeyen doğan marka arabaların arkasında gördüğümüz yazı. içinde de kirli sakallı tek kolu camdan sarkan bir adam ile yanına aldığı 6 kişi -ki toplamda 7 ederler ve faça doğan için standart yolcu kapasitesidir.

(bkz: yanlız kurt)

edit: bkz'lar tıklanmak içindir o nedenle bir tıkla, bir bak, neymiş ne değilmiş, vurarım acımam.
    #3191076 (rs ne la, 26.03.2008 01:55 ~ 02:04)
  2. yalnız kurt.
    #3191086 (mus7afa, 26.03.2008 01:58 ~ 01:59)

© 2008 - uludağ sözlük

alone wolf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alone wolf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alone wolf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok doluyum sozluk » solcu kizlar veriyormus hikayesi » ali yildirim » yaran msn iletileri » sehitlerin naaslarinin curumemesi » stereotipi » 1 0 2 » daracik giyinen turbanli kiz » nerede kalmistik » bluetooth » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » banco de gaia » metabolik sanrilar » ganser sendromu » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » degeneration » siyasetin insani yozlastirmasi » florinali numuneddin » sevilmedigini bilerek yasamak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » ozgurcan ozcan » ugur dundar » paris je t aime » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » deadliest catch alaskan storm » arjen robben » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » crossfire » santimlere takilmayin