alo galaksi taksi araba yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galaksi taksi
  2. alo galaksi taksi
  3. taksi gorunce durdurmak icin taksi diye bagirmak
  4. istanbul taksi ve dolmus taksi zammi
  5. galaksi
  6. galaksi kumeleri
  7. her otostopcunun galaksi rehberi
  8. otostopcunun galaksi rehberi
  9. otostupcu nun galaksi rehberi
  10. galaksi buyuklugunde sperm

© 2008 - uludağ sözlük

alo galaksi taksi araba yok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alo galaksi taksi araba yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alo galaksi taksi araba yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» instigation » akil biter sir kalir » gogus killarindan iplik yapilan adam » on ikinci imam » hayati eksik bulmak » tribe girmek » ray allen » firavun un laneti » trypanasoma » bazen cok aciyorum kendime a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci