alo cikarinbeniburdan 

kapat
  1. daha dogrusu; şşş alo cirakinbeniburdan sen benim kim olduğumu biliyo musun?
    haketsin ya da etmesin taşşaklı bi abinin nezarete atıldıktan sonra polislere söylemesi muhtemel söz. *
    #3612331 (tu kaka bana, 03.07.2008 01:22)
  2. zion cagri merkezini arayanların ilk sözü.
    lan bi kere de tank hacım kırmızılı kadınlayız ortam süper sende atla gel diyen yok
    varsa yoksa hacım götüm sıkıştı smith * peşimde çıkar beni burdan.
    yemişim böyle matrix'i
    #3612416 (yav napcan adimi, 03.07.2008 01:37)
  3. (bkz: alo boğa kaçtı hattı) *
    #3612424 (lip gloss and black, 03.07.2008 01:38)
  4. -alo çıkarınbeniburdan!
    - tamam sakin olun ve adresinizi bildirin hemen bir ekip gondereceğiz!
    - yok yok yanlış numara.bib bib...
    #3612468 (kokorec, 03.07.2008 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

alo cikarinbeniburdan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alo cikarinbeniburdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alo cikarinbeniburdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne istedigini cok iyi bilen insan » nike human race » randy pausch » insanla ilgili basliklara kime ne yazan yazar » seker gibi kura » huseyin nihal atsiz » nato kod adi » sid meier » anne yemegi » lunada a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games