alninin teri yerine altinin teriyle para kazanmak 

kapat
  1. bana yattigi yerden para kazanmak durumunu çağrıştırmıştır feci halde.
    insanın para kazanırken neresinden ter geldiği önemli tabii.
    #2360542 (walter klemmer, 22.09.2007 15:18)
  2. fahişe ve jigoloların para kazanma şekli.
    #2915731 (ben hep 17 yasindayim, 29.01.2008 21:21)
  3. sabah 8, akşam 5 gibi mesaide sınırlama getirmeden para kazanma şekli.
    #2916378 (sleepwalker, 29.01.2008 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

alninin teri yerine altinin teriyle para kazanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alninin teri yerine altinin teriyle para kazanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alninin teri yerine altinin teriyle para kazanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oglum harbiden hatun seni fena kesti lan » travestilerle yan yana paca icmek » celil oker » kazikistan cumhuriyeti » popiceyn » customs tax » haddini asmak » ordumuz etti yemin » khadzimurat akkayev » garson soda getir sade olsun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games