alnina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alnina koyim
  2. dilini cikartip alnina dokunmak
  3. alnina enayi dovmesi yaptirmis insan
  4. uyuyan kisinin alnina balls yazmak
  5. naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari
  6. arkadasin alnina okey tasi yapistirmak
  7. uyuyan seovi nin alnina ben ibneyim yazmak
  8. uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak
  9. arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak

© 2008 - uludağ sözlük

alnina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alnina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alnina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden hala » jesus christ propogandasi » folkearth » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » lenovo » hire otel » nefesim nefesine » ido dan mesaj gelmesi » mahser i cumbus » tanrinin egosu » kararti » a fine romance » ece erken » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayabakan » beirut » iset » olsa verirdim » ceza » iu ogrencilerine ceza yagdi » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » satisa cikarilan ulke » big fish » hatun gelince caldir » while the cold winter waiting » oleceksin kopek » pro lisans » ask nazlanir » turkiye de internet sozluk kulturu