almodovar kadini 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.

üstün kıvrak zekam beni yanıltmıyorsa pedro almodovar hayranı olma ihtimali yüksek. hoşgelmiş.
    (amoresperros, 04.07.2007 13:07 ~ 13:09)
  2. belki de pedro almodovar'un kurduğu punk-rock grubun fanatiğidir.. ihtimallere son verip gerçeği açıklamasını beklediğimiz, "nedir bu nickin hikayesi?" sorusunu yönelttiğimiz, hoşgelen ve hoşbulmasını umduğumuz 4. nesil yazar.
    (aura, 05.07.2007 18:24)
  3. "sinir krizinin eşiğindeki kadınlar" dandır. hoşbulmuştur...
    (almodovar kadini, 10.07.2007 01:41)
  4. (bkz: volver)*
    (peyderpey, 10.07.2007 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fisildayislar » pharmaton21 » mririan » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » erzincan in tarihi eserleri » kilic baligi nin oykusu » peg bundy » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » plajda kiz tavlama kilavuzu » tomarza nin tarihi eserleri » 15 mayis 2008 cubuk ta patlama » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » ucler » mantiksiz » serkan cagri » artur rasizade » yeni baslayanlar icin ask » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » al rayyan » mutsuz insan » schecter » berberlerin serce parmaklari » a 101 » aramaya siddetle iman etmek » yapma cocugum yapma evladim » babanin tarihi eserleri » risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak » koncinalar » erkeklerden soguma sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa