almislarsa silicem bu entryi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. silicem gelmisi gecmisi
  2. cevap entry girdim silicem
  3. sarki ismi soruyorum silicem
  4. sarki adi soruyorum hemen silicem
  5. entryi
  6. entryi kavramak
  7. entryi duzelt
  8. hic favori entryi si yok
  9. bos buldugun entryi dolduracaksin
  10. entryi mi entry yi mi sorunu

© 2008 - uludağ sözlük

almislarsa silicem bu entryi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. almislarsa silicem bu entryi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almislarsa silicem bu entryi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» locked out again » yabanci dil ogrenme yollari » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » dream theater » gematria » saglik havuzu » jarlaxle » etc » en adi orospu cocugu olmak » buyuk lokma ye buyuk laf konusma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games