almis han 

kapat
  1. onuncu yüyılın hemen başında müslüman olan idil (volga)-bulgar türklerinin hakanıdır. birkaç sene ile ilk müslüman türk hakanıdır. bir diğeri için:

(bkz: satuk buğra han)
    #2331463 (zarth vader, 17.09.2007 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

almis han başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almis han ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almis han nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dalgali uzun sac » kirmizi kursun kalem » mona sax » pisin biri » iski sevgili » deniz harp okulu » kadinlarin her seyi hatirlamalari » dijital fotograf makinesi » kujata » koprofobi » serbetli tatlilar » phylum » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » carmageddon apocalypse now » gulce » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vignette » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » camel natural flavor » fatih terim » prozopagnozi » bedava sirke » tasikardi » sozlukteki pkk lilar » windows vista » abdulkadir es sufi » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » kralim tabii disko krali » katapleksi » amcaoglunun yeri » trevanian