almayan boyle olsun 

kapat
  1. bir zamanlar kurban adlı grubuyla karşımıza çıkan deniz yilmazında aralarında bulundugu panikadlı grubun ilk albümü.
    bir site aracılığıyla karşılaştıgım deniz yılmazın albüm hakkındaki görüşleri şu nitelikdedir,parasal bir kaygısı olmayan ve sadece geyik üzerine kurulu bir albümdür bu ve müzigi matrock tarzı olarak nitelendiriyor.

gökhan bütünler,
    kaan mutlu,
    kaan alptekin'inde eklenmesiyle müzik tatlı bir hal almış,albüm kapagı insana gülümsetebilir.
    4 şarkılık demolarını dinlemek için.

http://www.emikent.com.tr/panik.htm site ziyaret edilebilir ve dinlenebilir.
    (msnden devam edelim, 25.04.2006 14:47)
  2. geyiğin dibine vurmuş süper albüm.*
    (kemalettin şentürk, 25.04.2006 14:48)
  3. çok eğlenceli bir albüm
    çıkış şarkısı diskotek olmuştur
    ayrıca (bkz: bahtsız bedevi)
    (bkz: unutma)
    (bkz: gelecek)
    (bkz: ayı)
    (sicktear, 27.06.2006 21:38 ~ 21:40)
  4. panik in album adı cok zekice olmuş ben aldım
    (fansturk, 27.06.2006 22:07)
  5. http://www.nettepanik.com grubun resmi sitesidir.ayrıca sitede davul kaanın kaan alptekin in pek de münasip olmayan yerlerine tıklandığında foruma ulaşılabilir.faydalı bilgiler mevcuttur
    (dokuzhanim, 01.07.2006 18:06 ~ 18:24)
  6. almayanlar öyle mi olmus diye sorasım gelen,deniz yılmaz'ın elini attıgı son işin parcası.
    (cutcut, 18.07.2006 10:44)
  7. (bkz: kadınlar onlara bayılıyor)
    (dokuzhanim, 18.07.2006 15:41)
  8. albüm kapağı ve üstünde almayan böyle olsun yazısı beni yerden yere vurup dağıtmış albüm. şarkı listesi ise;

1. lazim
    2. onun derdi
    3. bahtsiz bedevi
    4. gelecek
    5. lal lal la
    6. unutma
    7. zevk i hela
    8. ayi
    9. sus
    10. diskotek
    11. karnaval
    12. yarasa kiz *
    (st27, 25.06.2007 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mehmet erdem » abomasum deplasmani » maurice evans » asik oldugu kizin adini bilmemek » avrupa yakasi dursun » zonguldak » uc maymun » gotu tutusmak » telis » erkek adam killi olur » avrupa ile amerika arasindaki farklar » kalbe ben » allah vermesin » samandag in tarihi eserleri » bir yabanci dil olarak giyinmek » gercek gelecek » unlulerden duymak istenilen sozler » yaran msn nickleri » padding » gulay eralp » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » gerger in tarihi eserleri » arapkir in tarihi eserleri » ali kirca » erdinc olgacli » fatos segmen » erdogan a adana mitingi soku » anoreksiya » metal archives a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa