almanyada kiraciya almanyadan oglum gelecek demek 

kapat

1. baslikta ki 50 (yaziyla: elli) karakter sinirindan mutevellit ziplenmis basliktir.
    orjinali: almanya da ki kiracisina almanya dan oglum gelecek diyen ev sahibidir.
    vel hasili kelam, kiracisini evden cikarmaya pek kiyamayan ayni zamanda kibar, dusunceli ve endirekt sozunu soyleyip isini halleden ev sahibidir. kafasi biraz karismistir.
    ya nerede yasadiginin farkinda degildir. ya da baska bahane bulamamistir. caresizligin gözü kör olsundur.

+ iyi gunler mistafa.
    - sanada iyi gunler sevket amca. buyur!
    + haftaya almanyadan oglum gelecek evi bosaltsaniz diyorum hani.
    - sevket amca biz zaten almanyadayiz. kimi kandiriyosun allah askina.
    + iyi ya iste mistafa. dogu almanyadan gelecek benim oglanda.
    **
    #2907527 (auspuff, 28.01.2008 13:28 ~ 13:33)
  2. (bkz: sen de mi türk'sün?)
    #2907533 (0dhy, 28.01.2008 13:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanyada kiraciya almanyadan oglum gelecek demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanyada kiraciya almanyadan oglum gelecek demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanyada kiraciya almanyadan oglum gelecek demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanyada kiraciya almanyadan oglum gelecek demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » massive dynamics » nobel baris odulu » feniletilamin » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » opusurken gozleri kapatmamak » sevgilisine nevresim hediye eden erkek » tanimadigim ten » aglayarak masturbasyon yapmak » sizce sizi neden ise almaliyiz » baskasinin sivilcesini sikabilen kisiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 3d studio max » mey icki sana soyluyorum » bir garip yolcu » limanla kavgali isyankar kaptan » el kaide ye cukunu gosteren kahraman turk » eser yenerler » duygusal kiz kaba erkek » elestiri » paladyum » reha muhtar