almanya daki turk donerciler 

kapat
  1. çileli insanlardır bunlar aslında. ama eğer tatil için gittiyseniz almanya'ya, o zaman içeri giren bir türk olarak çok mutlu olursunuz orası kesin. özellikle almanya'da bildiğiniz şişe su'yu anca buralarda bulabiliyorsunuz genelde. 4 sene önce gittiğimde dönercide erikli su bulmuştum hiç unutmam, 5-6 şişe alıp çıkmıştım oradan.
    çileli olmalarının yanında tatilde olduğunuzu söylediğiniz an inanılmaz yakın karışılıyorlar sizi, öyle güzel bir mutluluk işte.

(bkz: ukte)
    #3678803 (temporarypeace, 17.07.2008 20:33)
  2. dükkanın önünde tabureye oturup çay sigara yapıyorsa türkiye kilerden farkı olmayan dönercidir.
    #3678810 (pergamon, 17.07.2008 20:34)
  3. almanya değil ama fransa'daki bir dönerci "kaç çocuğun var abi?" soruma "bir mercedesi dolduracak kadar" diyerek beni dumura uğratmayı başarmıştı. bu olaydan hemen sonra bir başka dönercinin de Erich Fromm'un "L'art d'aimer" * kitabını okuduğunu görünce daha bir dumur olmuştum. almanya'dakilerde de böyle farklılıklar vardır herhalde.
    #3679414 (myosotis, 17.07.2008 22:21)
  4. almanya'da ki türk dönerci de geçen muhabbettir;

içeri türk olduğu için büyük çoşkuyla girilir vatan hasreti filan ve direk söylenir;

- selamunaleykum abi...
    - .......
    - allah allah...

ve içeri bir hans girer.

- guten tag!
    - guten tag!

tam yanlış yere mi geldik derken içeri bir türk daha girer muhtemelen tanıdık;

- selamunaleykum abi...
    - s.ktir git ibne...

sonuç; kesinlikle türkler diye havaya girmeyin dalganıza bakın...
    #3679453 (fatihkul, 17.07.2008 22:26)
  5. büyük cogunlugunun dis görünüsünün deniz baris gibi oldugu dönerciler
    #3679478 (boreas, 17.07.2008 22:30 ~ 22:31)

© 2008 - uludağ sözlük

almanya daki turk donerciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya daki turk donerciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya daki turk donerciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wreqfasd » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » korkuyoruz » classy goth » arwa damon » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » antrofobi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » maslak opet » ataksi » disgrafi » astazi » montla sic » 7 yazar birlesip moderatore girmek » a taste of honey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mavi lens takan yesil gozlu kiz » asteni » acc » kavak yelleri » kreator » gemicik » rafet el roman » matrixxx » belgetor » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » faati » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » righteous kill » bir derdim var yasanmisliklari » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi