almanya da turk olmak 

kapat
  1. zor bir zanaattir. Kendinizi sadece yabancilarin ikinci sinif muamelelerinden degil, sizi kandirmaya, dini duygularinizi sömürmeye calisan cemaatcilerden ve milli duygularinizi sömürmeye calisan gruplardan da korumaniz gerekir. hemen buldugunuz dostlar sizi muhtemelen kandiracaktir o nedenle beklemeyi ve saglam arkadasliklar kurmayi ögrenmeniz gerekir, bu sabirli ve temkinli tutum sizi en az 6 ay yalnizliga ve bunalima sürükleyecektir.
    #1824348 (jazzmatass, 26.06.2007 14:53)
  2. sakalınız varsa, havaalanında polislerin size potansiyel terörist gözüyle bakmasına neden olan durum.
    #3637040 (ben hep 17 yasindayim, 08.07.2008 15:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanya da turk olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya da turk olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya da turk olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanya da turk olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » online sozluk » safex » zorunlu din egitimi » czessiaw jakolcewicz » bursa daki yeni belediye otobusleri » ivan ayvazovski » ekmekle hayvan besleme kulturu » opusurken gozleri kapatmamak » tugay kerimoglu » tum formulleri guzel olan bilim adami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dolores o riordan » amerikan resmi terorizmi » amnezi » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » istiklal caddesindeki emolar » diego alfredo lugano moreno » babalarin agzina yapismis laflar » cevik kuvvet sube mudurlugu kopek egitim merkezi » siyasi sube » saipsiz