almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz 

kapat
  1. gurbetçilerin ağzında sakız olmuş cümle ,
    ülke değişkendir.
    #1353983 (lusi, 27.02.2007 12:17)
  2. - almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz.
    + iyi ki siz zamanında gitmişsiniz oralara. burada kalsan hiç çekilmezmişsin.
    - benim almanyada lisemde bir öğretmen var, abidi gubidi vıttırı vızzık....
    #1353992 (osiris, 27.02.2007 12:21)
  3. (bkz: nein davut)
    #1354010 (ayvirsin, 27.02.2007 12:27 ~ 12:29)
  4. genellikle kullanıldığı alanlara bakarsak doğru bir serzeniş cümlesidir.

neticede orada bir medeniyet vardır. bizim kültürümüz daha büyük ve daha zengin olabilir ancak bu medeni olmak demek değildir.
    #1354032 (arude50, 27.02.2007 12:36)
  5. genel olarak çok doğru bir laf..eğer siz memnunsanız rüşvet verenlerden ve alanlardan, devleti soyanlardan, yere tükürenlerden, çöp atanlardan, halkın fakirliğinden, ülkede uygulanan sosyal devlet anlayışından ve buna benzer bir sürü tutum ve davranışlardan o zaman bu laf da yanlış gelir tabii ki de size..
    #1354065 (gamlibaykus, 27.02.2007 12:49 ~ 12:55)
  6. (denizin soğuk sularından gelen buz gibi...)
    - almanya'da kesinlikle böyle şeyler olmaz
    + hadi yaa sizin oralarda nasıl olur?
    - yaah unnekomah undebah ich götten gelsenkirşten
    + bu mudur yani?
    - evet bu tür sözcükler vardır..
    #1354075 (salca, 27.02.2007 12:54 ~ 12:56)
  7. bu sıralar medyada fazla yer almasa da arada sırada bazı kuruluşların ne denli ciddi bir durum olduğunun farkına vardırmaya çalışmasıyla öğrendiğimiz almayadaki göçmenlerin yani daha doğrusu müslümanların ve türklerin almayada karşılaştığı zor durumu öğrenmiş bulunmaktayız.
    şöyle ki çıkarılacak yasa ile birlikte müslümanlara ve türklere almanca bilme zorunluğu getirilmiştir. bu yasa müslüman olmayan bir afrikalıyı ve ya amerikalıyı bağlamayacaktır.
    bizim iç işlerimize karışmayı, orda burda demokrasi dersleri vermeyi, insan haklarını ağızlarından düşürmemeyi borç bilen almanların türklere ve müslümanlara direttiklerinin insan haklarıyla ne kadar bağdaştığı sorulmalıdır fakat süper güçlere dünyada var olan pasiflik bu konuda da baş göstermekte ve hükümetimiz tarafından olay bu günlerdeki cumhur seçme teranesi nedeniyle konuşulmamakta belki de bilinmemektedir.

özetle (bkz: türkiye de olsa kesinlikle böyle şeyler olmaz)
    #2199692 (sapka yapamayan cuheyla, 25.08.2007 23:47)
  8. bu da bizim farkımız diye cavaplanası soz. baska türkiye yok.
    #2203658 (kadavra, 26.08.2007 17:29)
  9. özenti ve ne oldum delisi kişinin yorumudur.
    #2203667 (bohembebek, 26.08.2007 17:31)
  10. üç kuruş emekli aylığıyla hayatını devam ettirmek zorunda olan yaşlı almanların denize nazır, en güzel apartman dairelerinde ve villalarda yaşaması *.
    #2204324 (sunal, 26.08.2007 19:26)
  11. her lafa bizim orada diye başlayan gurbetçilerin türkiyede ki mevcut duruma serzenişidir.
    yah docland son
    #2204353 (normsuz, 26.08.2007 19:37)
  12. almanya da uyuşturucu satan afrikalı bir şahıs, polis kurşunuyla ölmez
    ama
    aynı aileden 7 kişi toplamda 5 i çocuk 8 kişi sabotaj olasılığı yüksek bir yangında her türlü ihmalden ve umursamazlıktan ötürü cayır cayır can verebilir.

8 masumun hayatı değersizdir üstünde durmaya gerek yoktur hem türk tür de zaten en büyük ayıp budur,
    lakin türkiye'de nasıl neden ve niçin öldüğü belirsiz olan kişi için günlerce gösteriler düzenlenir, polis teşkilatı kınanabilir.
    #2952074 (sapka yapamayan cuheyla, 05.02.2008 01:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanya da kesinlikle boyle seyler olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » erbain » bunalima giren er in nobette intihar etmesi » is ariyoruz » aman tanrim arkadasimi siktim » carlos artist olmus » kevin spacey » diyorum ki » amerika da yasamak » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » bandirma anadolu ogretmen lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cok gicik yaa » imkansiz ask » hamburg song » online sozluk » try your best » turkiye deki alevi sayisi » dolores o riordan » istasyon meyhane » plaknet com » bruschetta