almanya da bir turk kizi 

kapat
  1. bir nese karaböcek filmidir. hatırladığım kadarıyla

--spoiler--
    başrol oyuncusu * olan kadın almanya ya kocasını gönderiyor. kocası orda başka bir kadın bulup bundan boşanmak istiyor ama kadın hamile.. hamile olduğunu söylemek için almanya ya gidiyor. orda bir arkadaşının yanında kalıyor. çalışıyor filan. elbette bu kadın çok iyi ve neşe karaböcek olunca da sesi bülbül gibi maaşallah herkes ağzı açık onu dinliyor..ve sonunda çok ünlü bir şarkıcı olarak sevdiğinin karşısına çıkıyor.
    --spoiler--

tipik bir türk filmi anlayacağınız.
    #3743704 (eticin, 30.07.2008 15:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanya da bir turk kizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya da bir turk kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya da bir turk kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanya da bir turk kizi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » begenilen en acikli turk filmleri » beyaz piramit » ivan konstantinovic ayvazovski » phaedrus » mutluluk » gozunu budaktan sakinmayan yazar » manken sen » dergaz » ilk askin aslinda son ask olmasi » batista » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yeni bir sayfada sana bakmak » sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi » ikraz » cin diye bir sey yoktur » pieter aertsen » tersine donen emek arz egrisi » 12 mart 1997 barcelona atletico madrid maci » rendekar » aydemir akbas » tabu diyaloglari