almanya da bir kuzenim var 

kapat
  1. Cok cok eskilerden insanin yakinina hava atma durumudur... Genelde mort olma ile biten diyalogdur...

+ Benim almanyada bir kuzenim var bu sene mercedes aldi...
    - Bana ne?
    + Senin hic mercedesin oldumu?
    - Sana ne?
    #1001719 (CitLemBiK, 15.12.2006 15:58)
  2. ne tesadüf benimde fransa' da *
    #1001730 (no promise, 15.12.2006 16:00)
  3. (bkz: ben kuzene kuzen demem kuzen almanya'da olmayınca)
    #1001738 (delismen, 15.12.2006 16:01)
  4. (bkz: bir arkadaş) ın almanya'da yaşayanı
    #1001741 (aabi, 15.12.2006 16:02)
  5. (bkz: baak almanyadan geldi)
    #1001800 (PurpLeDreaMz, 15.12.2006 16:16)
  6. ben Amerikayken diyemeyen insanın kuzen üstünden prim yapma çabasıdır,komiktir.
    Kuzen BMW almışsa ;
    "olm bizim almanyadaki kuzen var ya,bmw 3.16 almış"
    "Ee banane ben sana Jameikadaki Halamın harika bazlama yaptığını söylüyor muyum ¿?"*
    #3471074 (Zayi, 30.05.2008 22:38 ~ 22:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanya da bir kuzenim var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya da bir kuzenim var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya da bir kuzenim var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanya da bir kuzenim var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » king crimson ve tool sendiego konseri » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak » hoca efendi nin bir ciftligi var » moderatorden ozel mesaj almak » manken sen » shabani nonda » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » seni seviyorum dedikten sonraki an » 6 nci hudut alayi » elinde tespihle gezen yirmi yasinda adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » islamiyette kadinin yeri » sirp resmi terorizmi » ortam baskisiyla bi arkadasla cikmak » islamiyette yeri yok pervasizligi » ilich ramirez sanchez » erdogan arikan » yaran facebook gruplari » yunus emre » emre belezoglu » nedenicinasil