almanca yakaris 

kapat
  1. a kadir ve asim bezirci nin türkçeye çevirdigi bertol brecht şiiridir.

Ulu önderlerimiz mutlu bir gün buyurdular bize:
    -Dazig ile Varşova' yı alacağız!
    Uçaklarımız ve tanklarımızla saldırdık Polonya' ya,
    yirmi günde ulaştık hedefimize:
    Tanrı korusun bizi!
    Alacağız Oslo ile Paris' i!
    Norveç'i, Paris'i işgal ettik,
    ulaştık altı hafta geçmeden hedefimize.
    Tanrı korusun bizi!

-Sırbistan' ı, Yunanistan' ı, Rusya' yı alacağız!
    işgal ettik Sırbıstan'ı, Yunanistan'ı, Rusya'yı,
    Ve...
    iki yıl var kurtarmaya çalışırız kıçımızı.

Tanrı korusun bizi!
    Bir gün gelecek ulu önderlerimiz buyuracaklar bize:
    -Ayı da alacağız, Okyonusu' u da!
    iyi ama, çok zor şu Rusya' da dayanmak,
    karşı durmak düşmana, kara, kışa,
    ne zaman döneceğini bilmeden.
    Tanrı korusun bizi, döndürsün evimize!
    #712035 (adini unutan adam, 08.10.2006 20:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanca yakaris başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanca yakaris ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanca yakaris nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanca yakaris. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » milton clark avery » aksam namazi » amasya elmasi » sweetness » koyunlu hali nin 400 isciyi isten cikarmasi » maskara » hovhannes ayvazyan » serhan sesen » basortulu hastaya eziyet » sedat peker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » youtube nin turkcesi » cin olmadan seytan carpmak » sevisen erkek escinseldir » kendinden utanmak » ask carpmasi » kotu kalpli ceyar » yazar nicklerinin zit versiyonlari » amerika da yasamak » selamin aleykum diyen azrail e merhaba canim demek » ersin korkut