almanca ogrenmek 

kapat
  1. gunumuzde i$ci alımı yapan $irketlerin ingilizcenin yanında istedigi bir dil olan almanca'yı ogrenme cabası dogrultusundaki arzusunu eyleme dokmektir..
    mesela ben ne yapıyorum bol bol film izliyorum..gina wild hocamla her gün pratik yapıyoruz ornegin.
    #1477053 (mrtince, 31.03.2007 22:16)
  2. gina wild'dan sıkılın bünyelerin biraz daha grammer ağırlıklı çalışarak bu eylemi gerçekleştirmek istedikleri takdirde, rosetta stone ya da tell me more eğitim setlerinin almanca olanını da kullanabilmeleri mümkün olan hadise.

ha ben memnunum denirse, o zaman önerilen diğer kaynaklar:
    (bkz: maximum perversum)
    (bkz: die sperma klinik)
    vs.
    #1477084 (ayseciginalpellayadoyduguan, 31.03.2007 22:24 ~ 23:09)
  3. öğrenmek isteyenler ya da en azından öğrenmeye başlamak isteyenler için
    http://www2.dw-world.de/turkish/deutschkurs/

(bkz: deutsch warum nicht)
    #1477089 (apatheticfrog, 31.03.2007 22:25 ~ 22:26)
  4. wie heist du ? wie alt bist du? gibi soru cümlelerinin çok sempatik geldiği süreç.
    #1477094 (whitewind, 31.03.2007 22:26)
  5. bazı liselerde derstir. lisedeyken, gine wild hariç bir almanca kitabındaki kahramanlar olan;
    dino botta, monika mai, thomas wild ve yoko ito yardımcı olur bizlere. hepsi almanca öğrenmeye çalışan şahıslar olmakla birlikte, özel hayatlarını teşhir etmekten çekinmezler. şöyle ki; şu anda sorsanız dino botta italya'nın neresindendir, içinden midir bilirim. yoko ito ne iş yapar, kocası ne iş yapar, kaç çocukları vardır, çocukları kaç yaşındadır bilirim. monika mai trendeyken nereye gidiyordu, teyzesinin adı ne, annesinin kızlık soyadı ne bilirim. ve hatta thomas wild in katıldığı konferansta yaptığı konuşma ile kredi kartının şifresini de ezbere bilirim. zaten almanca bilgim de bundan ibarettir. *

ayrıca hayatı zindan eden, almanca öğrenmenin en kıl yanı için;
    (bkz: artikel)
    #1477127 (headacheda, 31.03.2007 22:33)
  6. lisede öğrenirkenki tecrübelerime dayanarak çok kolay bir dil olduğundan ve ingilizceye çok benzediğinden kolay olan durum.
    #1477138 (bahtsiz medeni, 31.03.2007 22:36)
  7. (bkz: yeni başlayanlar için almanca)
    #1477228 (r b, 31.03.2007 22:55)
  8. almanyada yaşamak isteyen türkçe bilenler için gereksiz bir iştir.
    #1477232 (apatheticfrog, 31.03.2007 22:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanca ogrenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanca ogrenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanca ogrenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanca ogrenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » isallah suphaneke dinimiz amin » o » venedik » bir derdim var yasanmisliklari » lev samoylovic rosenberg » kiz olsam kesin fenerli olurdum » andorex » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi » umit karan » cinlerdeki es cinsellik sorunsali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » paris » tanimadigim ten » ayse arman » online sozluk » en guzel erkek isimleri » erman toroglu » emre karayel » oram buram acildi korkusu