almanca arabesk 

kapat
  1. en cok dinleyicisi türklerdir. hatta alman dinleyici bile toplamistir. tabi ki müzik evrenseldir; fakat bu nasil bir müzik zevki olabilir de, ses sonuna kadar acilip dinlenebilinir anlasilabilmis degildir.
    ayrica bu tür müzikleri dinleyen genclerin saclari bol jöleli, beyaz bol paca pantolon erkeklerde, renkli kemer, sivri burun, acik kahverengi ve topuklu ayakkabi giyerler. kizlarda ise hafif fazla kacmis dekolte, bol makyaj, saclar yine ucmus ve topuklu ayakkabi ile kendilerini tamamlarlar.

bu sarkiyi söyleyenlerden bir tanesi de gectigimiz senelerde piyasaya cikmis olan muhabbet isimli sanatcidir.
    bazi sarkilari her ne kadar arabesk olsa da, ritimden disco müziklerini biraz daha fazla andirir.
    #3664645 (kültürsüz dinazor, 14.07.2008 20:32)
  2. (bkz: sie liegt in meinen armen)
    #3664661 (never neverland, 14.07.2008 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanca arabesk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanca arabesk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanca arabesk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanca arabesk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » ismail yk sarkisi esliginde sevisen cift » show business » turkcell super lig » andorex » jagatai » benjamin parker » sozluk yazari » kotu kalpli ceyar » yaacov gipstein » sol frameye musallat olan cin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bruno mezenga » sag tac cizgisine paralel giden futbolcu » cinler » en zor anlar » rashit » izmir net » basbakan ergenekon un savcisiysa ben de avukatiyim » yarim litre suyla yapilabilecekler » sinifa giren kizlardan gelen sampuan kokusu » her sey zittiyla kaimdir