alman kisa tuylu pointer 

kapat

1. bir köpek cinsi.
    #2026003 (deeplomatt, 28.07.2007 11:44)
  2. vurulan av kuşlarının yerini gösteren; burnu çok iyi koku alan köpek türü.
    #2026030 (pezzo-soprano, 28.07.2007 11:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alman kisa tuylu pointer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alman kisa tuylu pointer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alman kisa tuylu pointer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alman kisa tuylu pointer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » vidic » yaratici bir organ olarak kic » harder faster » yemeden icmeden entry girmek » istikraz » inek saban » nada » kiz olsam kesin fenerli olurdum » corumspor » rica ederim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cirkin kadin yoktur ersin korkut vardir » asirlara meydan okuyan sozler » reddedilen erkegin karizma yapmasi » bugun entry girmemeye karar verdim » belki » ediz » gulumseyen kelle » uludag sozluk moderasyonu » how i met your mother » melih gokcek