alman fasizmi 

kapat
  1. türkiye kolu mhp'dir. zira, alman faşizminde önemli olan ari alman ırkıdır. devlet ise; saf alman ırkının gelişmesini sağlayacak bir araçtan ibarettir. mhp de saf türk ırkının selameti için; tehdit olarak gördüğü herşeyi yakıp yıkma misyonunu yıllardan beri devam ettirmektedir.
    #3537568 (2 ile bolunmeyen tek sayilar, 14.06.2008 16:57)
  2. dünyanın en tehlikeli faşizmi. öldürülmenizin tek sebebi alman olmamanız olabilir!
    #3785061 (barış, 07.08.2008 20:39)
  3. diğer faşizmler kadar zehirlidir.
    #3785072 (oneqeno, 07.08.2008 20:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alman fasizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alman fasizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alman fasizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alman fasizmi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » ekmek » poison » platin elementleri » aylin abuk duygulu » ermeni tehciri » devrimci testim » terorist bir orgut olarak israil devleti » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi » hasan usta tantuni ve biftek salonu » ruhsar hoca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » steve nash » rick amor » baslik ve nick uyumu » birbirine benzeyen unluler » tabu » kurdistan » akzen » amerikan futbolu » batista » keser doner sap doner gun gelir hesap doner