alma beni olum melegi 

kapat
  1. murat yilmazyildirim şarkısı.

Ağlar yelken suya düşer
    Dalgalar büyür düşüm biter
    Alma beni ölüm meleği
    Öper aşık mavi yeli

Ağlar yelken üşür düşüm
    Acım büyür kanar iki gözüm
    Alma beni ölüm meleği
    Kovacak şeytan tüten rengi

Ağlayışlar ak varoluşlardır
    Beni uyandıran kara korkulardır

Ağlar yelken içime düşer
    Düşler uyur kuşlar döner
    Alma beni ölüm meleği
    Ararım hergün doğduğum eceli...

Ellerimdendir yelkene düşkünlüğüm
    Ağıtlar hep maviye ölüşlerdedir

Yıkılır bedenim aç tabutlara
    Aşık uçar tok uykularda
    Alma beni ölüm meleği
    Bulurum birgün öldüğüm eceli ...
    #3623957 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 05.07.2008 17:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alma beni olum melegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alma beni olum melegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alma beni olum melegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alma beni olum melegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » bir bok anlasilmayan filmler » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » bir ask hikayesi » islamiyette yeri yok pervasizligi » bunun neresini anlamadin » sevgili ugruna dostu silmek » polis uniformasinin eminonu nde satilmasi » penis boyu ile ovunen erkek » birinci nesle tavsiyeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gulhan in galaksi rehberi » aziz yildirim » defne joy foster » idris i bitlisi » abdulhamid denizaltisi » cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir » yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar » cuklatvarmi » elektrogitar » leon bakst