allbay 

kapat
  1. 5.nesil yazar ..
    #3721498 (allbay, 26.07.2008 00:14)
  2. hoş gelmiş nesildaş. ilk entrysini kendisi girmiş, ayıp ettik valla. bir hoşgeldin diyeydik önceden.
    #3721548 (bana bebegim de, 26.07.2008 00:25)
  3. hoşgeldin arkadaş. sanırım asker yada subay olmayı çok istemiş ama olamamış bir arkidiş.
    #4013884 (teoberk10, 26.09.2008 23:17)
  4. Gacık'ın kekik kokan dağlarında, avuç avuç cevizle beslenen, portakal yer gibi limon yiyen, pek dehşetli, çok şiddetli allbay nickli.Henüzbilimin tanımlayamadığı, varlığının kaynağının bulunamadığı kim bu yabancı ? biz dünyalılara acı..
    #4022035 (my angel kurabiye, 29.09.2008 01:07)
  5. yıl 1878 yer Dağıstan mülteci kampı. içlerinde biri var ki umursamaz tavırları, sakin yapısıyla hemen ön plana çıkıyordu. Kamptaki saprofit bakterilerin kaynağının allbay'ın botları olduğu anlaşılınca Türkiye'ye sürgün edildi. bundan sonraki hayatını eline aldıgı her turlu eşyayı bozmaya adadı.
    #4022052 (my angel kurabiye, 29.09.2008 01:10)
  6. sanırım, belki, emin değilim gibi tabirlerle özdeşleşmiş enteresan şeylere merak saran arının direnciyle balın özüyle kavruldu, peteğiyle şekillendi oluşan şeyler güzeldi ama önemli olan verilen emekti. balmumunu olusturabilmek icin verilen emek! diyen entel insan..
    #4022098 (my angel kurabiye, 29.09.2008 01:21)
  7. kendi başlığını açan birini göremeyince üzülüp, büzülen ''ulan kimse açmıyorsa kendi başlığımı kendim açarım'' diyen bir adet beşinci nesil yazardır. hoş gelmiştir.
    #4022106 (vicortus, 29.09.2008 01:23)
  8. nesildaşım olan yazardır. hoşgeldin tertip.
    #4022198 (altair, 29.09.2008 01:43)
  9. çok konuşan hiç susmayan ben konuşayım dinle diye düşünen sen konuşunca cevapsıza bağlayan allbay nickli tikli insan.
    #4024258 (my angel kurabiye, 29.09.2008 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

allbay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allbay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allbay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » ah bir atas ver » year book yourself » orta turkce » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » ukrayna » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » badlik amiri » hefeweizen » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » guatemala » irriducibili » cok guzel hareketler bunlar esprileri » penisin var derdin var » cehennem dialoglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stevemcqueen olmak » cumartesi yarim gun calismak » rahmetli ozal i unutamamak » tanrinin yoklugu » turk solu » ilk planor » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » ciris otu » huzun » israil » secim » global kredi krizinde ergenekon parmagi » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » guitar hero world tour » fugitive pieces