allahtan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allahtan
  2. allahin verdigi cani allahtan baska kimse alamaz

© 2008 - uludağ sözlük

allahtan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allahtan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahtan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rainer maria rilke » dusunce gucuyle klavye kullanmak » pomak » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » full metal jacket » alparslan erdem » bekaret onemsizdir diyen erkek » cehennem dialoglari » kim nerede » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » solo testte 15 piyon birakmak » acemisinden ankara notlari » kuantum sifreleme » arnavut kaldirimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » charlie wilson s war » kizarmis bayat ekmek » ask konusur » aseksueller mi dover escinseller mi » fatih kacan » alexandria stadium » glam metal » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » yumurtanin fircalanmams tarafi » avea11 » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » turkiye umit milli futbol takimi » kibir » star ana haber » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi