allahindan bulsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adini anmayalim allahindan bulsun kampanyasi
  2. allahindan bul
  3. allahindan bulmak
  4. sana beddua etmiyorum allahindan bulursun insallah
  5. rep veren rep bulsun
  6. adet yerini bulsun
  7. sozluk bana ruh esimi bulsun
  8. birak allah indan bulsun
  9. aski aramiyorum ask beni bulsun
  10. online moderator buyursun bulsun beni

© 2008 - uludağ sözlük

allahindan bulsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allahindan bulsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahindan bulsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empresyonizm » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » ayhan akman » uludag sozluk copcatanlik burosu » damdaki okuz » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » ihtimal » ganser sendromu » birak obama bu isleri » bu bir skandal » sair uuserlardan siirler » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » cok guzel hareketler bunlar » richard trenton chase » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » anadolu rangers » yolgezer » papyon takmak tatara zulumdur » carry on wayward son » bulusmak istemeyen sevgili » ramallah » astereognozi » pisin biri » samimiyet » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » 1905 » farmakodinamik » ucuzlere verilebilecek isimler » cok seviyorum lan seni