allahin varligina dair bariz isaretler 

kapat
  1. kimine göre bariz işaretlerdir, kimine göre de tesadüftür.

şimdi ben konuyla ilgili bir şeyler söylemeden önce şunları belirtmek isterim:
    sözlükte allah' a inanan ve inanmayan arkadaşlarımız var, hepsine de saygımız sonsuz, yalnız ben inanan biri olarak, şunu söylemek istiyorum, hayatın akışında, allah' ın varlığına inanmak dışında bir şey becerebilmiş değiliz din anlamında, namaz yok abdest yok, yemediğimiz halt kalmamış, ama en azından kimseye bir saygısızlıkta yaptıgımız yok, isteyen istediğine inanır, ama son zamanlarda haddini aşan tavırlar sergileyen bahtsız ve saygısız arkadaşlar oldu, şimdi vereceğim linke tıklasın ve sonra gelip 'bana eksi atmanın dışında' bir ise yarasinve bu durumu izah etsin, edebiliyorsa şayet, ben kayseri'liyim, kayseri'de yaşamış olanlar bilirler, her yıl çıkar bu yazı, ve ayan beyan ortadadır, arapça 'allah' yazmaktadır, ve daha onun dışında bir sürü şey var, ben bununla başlatayım, devamı nasıl olsa gelecektir.

buyrun : http://images.google.com....B6rsellerde+Ara&gbv=2
    #3725411 (Saipsiz, 26.07.2008 19:39 ~ 19:40)
  2. kıçımda ben var benim.

şaka lan. yok. demek ki allah da yok. lan yine beceremedik. ühühü.
    #3725415 (christian troy, 26.07.2008 19:41)
  3. haram lokmanın geldiği gibi gitmesi.
    #3725436 (thaliia, 26.07.2008 19:46)

© 2008 - uludağ sözlük

allahin varligina dair bariz isaretler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allahin varligina dair bariz isaretler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahin varligina dair bariz isaretler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc muzikler dinlemeye zorlanmak » olivier peslier » aceto balsamico » aci » pic sozluk yazarlari » 1508 » ben hep 17 yasindayim » ekran titremesi » execute » george w bush a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games