allahim sen bizi elektriksiz birakma 

kapat

1. dHA'nın geçtiği haber ve fotoğrafı görünce gözlerime inanamadım. Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nde yeni bir trafo dağıtım merkezi kuruluyor, açılışta TEiAŞ Antalya Bölge Müdürü, AKP ilçe Başkanı ve AKP'li belediye başkanı hazır bulunuyorlar. Bu kadar AKP'li bir arada olunca da eller semaya kaldırılarak duaya başlanıyor: "Allah'ım ne olur elektrikler bu yaz kesilmesin."

Dua etmek, birşeyler için iyi dilekte bulunmak bu toprakların insanında dün de vardı, bugün de var. islam'ın hayatımıza sunduğu önemli bir güzellik, insanın yaratıcısından birşeyler dilemesi. Oysaki yaratıcının karşısına bu kadar komik sebeplerle çıkmak pek hoş olmasa gerek. 21. yüzyıldayız ve hala elektriğimiz Allah'lıksa, Allah bize bunları yönetici yapanlara akıl fikir versin.
    #3084168 (illumination, 02.03.2008 17:29)
  2. dindar olarak yaklaşılırsa, allah'ın "benim size verdim kaynağı kurutmasaydınız" diye cevaplayacağı muhtemel dua.

Ateist olarak yaklaşırsanız ise, "yahu üretim için harcanan yer ve yer altı sularının katledilmesine neden izin verdiniz, abd kici kirik kyto'yu bile imzalamadı, türkiye'de en son imzalayanlardan birisiydi, şimdi niye ağlıyorsunuz" denilecek davranış.

ayrıca (bkz: kisisel su kisitlamasina hayir)
    #3084279 (misisipikedisi, 02.03.2008 17:53 ~ 17:55)
  3. (bkz: herşeyi allahtan beklemek)
    #3084283 (esturealba, 02.03.2008 17:54)
  4. alanya da belediye başkanının halk ile beraber ettiği duadır. tevekkülü* yanlış yorumlamananın akabinde gelişen olaydır.

(bkz: saçmalamada son nokta)
    #3084637 (biko, 02.03.2008 19:12)
  5. çok yerinde bir yakarış. dijital elektrik otomasyonuna geçin, mühendis istihdam edin lan!
    #3084644 (bl, 02.03.2008 19:14)
  6. şu dönemde olmazsa olmazımız elektriğin ülkeye giriş,denetim,aktarmasını allah'a bırakmaktır.yanlıştır,böyle dua mı olurdur.
    #3084649 (caldornain, 02.03.2008 19:16 ~ 19:25)
  7. (bkz: amin)
    #3084670 (guzunamca, 02.03.2008 19:22)
  8. (bkz: la havle ve la kuvvete)
    #3084685 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 02.03.2008 19:29)
  9. (bkz: allahim yarattin bari takip et)
    #3084723 (akrep insani, 02.03.2008 19:37)
  10. bazen elektriğe gereğinden fazla ihtiyaç olunan durumlarda sarfediler sözdür. insanoğlunun doğasında olan 'sığınma' psikolojisinin getirdiği sözdür.

(bkz: sen faturayı ödeme sonra da elektrik dilen)

(bkz: olcak iş değil)
    #3092670 (noktalivirgul, 04.03.2008 15:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allahim sen bizi elektriksiz birakma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allahim sen bizi elektriksiz birakma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahim sen bizi elektriksiz birakma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allahim sen bizi elektriksiz birakma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » yasasin halklarin kallesligi » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » insan haklari » wrap » sto » sevgilinin ailesi ile tanismak » iskilipli atif hoca » benim amcamin cevresi genis » adolf hitler » irkcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tarihteki unutulmaz ayarlar » bu memlekette gote got denir » norvecli balikci yalani » holysin » ozz le grand » kirmizi cekic » elde var huzun » sonsuz karanlik » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi » alkim kitabevi