allahim ikiye bolunuyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haram helal ver allahim kulun yer allahim
  2. ikiye bir
  3. ikiye bes
  4. on ikiye on kala
  5. ay in ikiye bolunmesi
  6. yol ikiye ayrildi
  7. erkeklerin ikiye ayrilmasi
  8. istanbul un ikiye ayrilmasi
  9. uludagsozluk ikiye ayrilir
  10. filistin in ikiye bolunmesi

© 2008 - uludağ sözlük

allahim ikiye bolunuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allahim ikiye bolunuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahim ikiye bolunuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » ejekulasyon » burhan altintop lost ta oynasin » 2008 abd baskanlik secimleri » atipik psikotik bozukluklar » vanilla fudge » kaybetme kusaginda kemalizm » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » evlilik » turklerden nefret etmek » yardimci kadin oyuncu » bc slavia prague » ayse ozyilmazel » ayhan akman » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salo o le 120 giornate di sodoma » hipokondriyazis » spa » red right hand » bininci dunya savasi » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » kaan » istemedigi halde netten cikmayan insan » avrupa yakasi » kadin aldatirsa » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » sizofreni » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi