allahim bu yagmur hep garibanlari mi islatir 

kapat

1. yagmura yakalanmis "sudan cikmis yavru sipa gibi titreyen gariban"in hayat sartlarina isyani;

allah"im bu yagmur hep garibanlari mi? islatir,
    bu gariban kuluna nasil bir reva dir?...
    varsa bir gunahimiz bilelim. kendimize ceki duzen verelim,
    gotum dondu, kemiklerim usudu, bu nasil bir ceza dir?

ben de istemezmiyim? sevdicegim ile yagmur da islanmayi?
    yagmur dan kacisan saplara bakip, sevdicegime daha cok sarilmayi?
    gunahlarim cok ben de biliyorum, sen den gizlemiyorum.
    bu bana ders olsun, unuturmuyum? bir daha orucu ramazani.
    #1262366 (mese odunu, 05.02.2007 19:32 ~ 19:36)
  2. (bkz: kaderimizse düzülmek neye yarar üzülmek)
    #1262383 (martilarisevenadam, 05.02.2007 19:37)
  3. (bkz: gökten kuğu düşse bizim kafamıza leylek düşer o da seker dötümüze girer)*
    #1262401 (zargana, 05.02.2007 19:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

allahim bu yagmur hep garibanlari mi islatir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allahim bu yagmur hep garibanlari mi islatir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahim bu yagmur hep garibanlari mi islatir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allahim bu yagmur hep garibanlari mi islatir. Copyrights of the articles are belong to their authors.