allahim akil fikir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allahim sen bize akil fikir ver kampanyasi
  2. allahim sen bazi sozluk yazarlarina akil ver
  3. akil fikir
  4. akil verme fikir ver
  5. akil fikir ofisi
  6. zeus akil fikir versin
  7. akil fikir download etmek
  8. bedavaya akil fikir dagitiyorlarmis
  9. akil fikir yarabbi cok sukur
  10. google da akil fikir aramak

© 2008 - uludağ sözlük

allahim akil fikir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allahim akil fikir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allahim akil fikir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selena » percieve » iki nokta ust uste » gittin gideli bebek » jason becker » benim hala umudum var » without judgement » sozlesmesi feshedilmis futbolcu buruklugu » bir kediyi asagi atmak icin en uygun yukseklik » asper a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci