allah yaratti demem 

kapat
  1. "geçiririm tokadı" diye devam eden,maço erkeklerin eşlerine,sevgililerine sinirlendiklerinde söyledikleri şiddet içerikli söz.
    #137380 (asiti kaçmış kola, 28.03.2006 23:29)
  2. "kodumdumudu iki dene agzının ortasına" diye devam eden artist abi sözü.
    #137386 (redwinemania, 28.03.2006 23:31)
  3. bir sadist ruh repliği. bir de allaha saygılı adam triplerine girer bu replikle.
    #137476 (palta, 29.03.2006 00:08)
  4. -allah yarattı demem hiç bi zaman
    -neden abi
    -ateistim ben. inanmıyorum.
    -allah yarattı demicem çakıcam şimdi iki tane. çarpılırsın lan..
    #137480 (janjan, 29.03.2006 00:13)
  5. sanki allah'a meydan okuyomuş gibi bi anlam ortaya çıkaran cümledir
    ne demek allah yarattı demem sanki allaha şekil yapıyomuş gibi
    kuş kadar aklınla sırat köprüsünden geçerken de böyle dersin artık
    sen böyle konuş konuş sonra da işlerim niye yolunda gitmiyooo
    hadi ordan

tövbe tövbe
    #137521 (undeuxtrois, 29.03.2006 00:35)
  6. allah'a duyulan saygıyı, sevgiyi belirten cümle girişidir lakin konuşmasına böyle başlayan kişi, kanımca, allah korkusu yaşamamaktadır.
    #2822962 (nesesi yeter, 11.01.2008 16:03)
  7. maço estetiğinin uygulamadaki somut örneklerinden birisi.
    #3399877 (pusudaki ten, 15.05.2008 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

allah yaratti demem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah yaratti demem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah yaratti demem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prestij » orijinalinden guzel olan coverlar » righteous kill » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » sabahat akkiraz » fatih keskin » evrim teorisi » ats2 » yeni bir yol gerek » bu cocuk okumaz » baskici bir ailede yetismek » uludag sozluk un reklam almasi » pseudologia phantastica » the midnight meat train » kurt sorunu akp ile basladi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bevliyeci sevgilisi olan erkek » asik oldugunu herkese soylemek » turkiye de yeterince camcak olmamasi » sappho » yolgezer » eritrofobi » zeynep beserler » la vida es una lenteja » yilmaz ozdil » hipofaji » ideal erkek » matematik fikralari » the secret » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » yapay cim