allah vergisi 

kapat
  1. allah'ın vermiş olduğu, doğuştan gelen, genetiğin yapısını barındıran özellikler bütünü.
    (bkz: allah vergisi yetenek)
    #289080 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 12:15)
  2. güzellik,yakışıklılık,herhangi bir konuda doğuştan yetenekli olmak vs...
    #392236 (gothic evil, 02.07.2006 20:25)
  3. kdv, ötv gibi vergilerden sonra konulması gerken vergi. düşünsenize ağızdan çıkan her allah için vergi alındığını. dış borç kalmayacağı gibi amerikayı satın alırız şerefsizim. devlet buna bi şey yapması lazım.
    #1881868 (dolph lundgren, 08.07.2007 12:20 ~ 12:21)
  4. normal insan sınırlarının üzerinde oluşan fizikisel veya fikirsel üstünlük durumlarında ifade edilen söz.
    #2585934 (efe misin, 13.11.2007 12:31)
  5. varlık vergisi'ni icad edenlerin vicdanlarında olmayan şey.
    #2682117 (antilopyawrusu, 10.12.2007 05:10)

© 2008 - uludağ sözlük

allah vergisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah vergisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah vergisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir populer kultur magdurunun ruyalari » aysun kayaci » dayanilmaz kelimeler » kaynima kaydim » calculus » ogrenci evi lezzetleri » last fm » yildiz teknik universitesi » mutluluk » pkk nin silah birakip teslim olmasi » yagmur » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » beyaz etli prens » eksileri umursamayan yazar » no air » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehremini » orgeneral sadi ozcan » 10 ekim » 24 yasinda ergenlige girmek » sunnet dugunu » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » sevgili ile zillere basip kacmak » fenerbahce amblemi » 12 01 2007 » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » disturbia » kul olayim kalem tutan ellere » dibutil suksinat » mehmet ali nuroglu