allah tum muslumanlari korusun 

kapat
  1. cuma namazında hutbeyi bitiren imamın son cümlesidir. bu cümlenin allah tüm insanları korusun versiyonuna hiç raslanmamıştır.
    #3400979 (tutsikimiyancek, 15.05.2008 17:11)
  2. (bkz: kendine müslüman) olma durumu
    #3401004 (krakermisin, 15.05.2008 17:17)
  3. hayatında hiç cumaya gitmemiş bir laikcanın biryerlerde boncuk bulmuş gibi sevinçle sözlüğe taşıdığı sözdür.
    Doğrusu için : (bkz: Allah bütün inananları korusun)
    (bkz: in god we trust)
    #3401024 (abi bana yerversene, 15.05.2008 17:24)
  4. dünya daki felaketlere duyarsız kalan isyankardır.

http://fotogaleri.hurriye...=12373&p=46&rid=2
    #3401052 (ysfkdrklc, 15.05.2008 17:34 ~ 17:35)
  5. yanılmıyorsam müftülüklerin önerisi aşağıdaki biçimdedir. hoca efendi, bunun dışına çıkmış ve kendince yorumlamış olabilir. bence istisnai bir durumdur ve genellemek yanlış olur.

" ey! bağışlaması bol rabbim; bizleri, ailelerimizi, milletimizi, devletimizi ve bütün inananları koru... rahmetini ve kudretini esirgeme ülkemizden... bizlere yokluklara karşı dayanma gücü ver. senin her şeye gücün yeter... amin. "
    #3401170 (liberalisticcommunist, 15.05.2008 18:05)
  6. akabinde samimi ve gür bir sesle tüm cemaatin amin dediği dua.
    nasıl ki insanların islamiyete inanmama özgürlüğü varsa, müslümanların da müntesibi oldukları dini kabul etmeyenleri dualarında zikretmemeye hakkı vardır. kaldı ki bu dine inanmayan bir insan için de herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir bu. şahsen bir hıristiyan kutsal kabul ettikleri bir günde bir müslüman olarak bana dua etmediği zaman bundan hiç de gocunmuyorum açıkçası. yani alan razı satan razı bir anlamda. kayda değer bir mesele değil anlaşılan...
    #3401183 (grand ekinoks, 15.05.2008 18:09 ~ 18:15)

© 2008 - uludağ sözlük

allah tum muslumanlari korusun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah tum muslumanlari korusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah tum muslumanlari korusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » yasamsal tespitler » polat alemdar in eroinman olmasi » milli gurur milli forma » hexenkessel » sac oynama aliskanligi » ask korkutur » galatasaray bayragi » harvey nichols » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » turk kizlari » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » sputnik operasyonu » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nefesim nefesine » ask onarir » bolubeyi » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » cirkin olmak » agzini cart diye yirtarim » creationism » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » olmeden once izlenecek filmler » le fabuleux destin d amelie poulain » fenerbahce kupasi » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » kacak kelebek