allah sizi inandirsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah seni inandirsin
  2. allah sizi ne etmesin e mi
  3. ahlaksiz bir deneme yaptiniz allah sizi tas eder
  4. allah sizi anlik ileti listesinden sildi
  5. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  6. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  7. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  8. allah akbar la allah ella allah
  9. allah allah allah bu nasil sevmek
  10. allah allah deyip gecer genc osman

© 2008 - uludağ sözlük

allah sizi inandirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah sizi inandirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah sizi inandirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir seytan in papazi » dibi dibi rek » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » sevgili ile zillere basip kacmak » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » 3 telli bass gitar » muhalif oldugu icin hapse giren insan » berkoz egemen » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » sevis » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » yaratiliscilik » radyo sol » sucuklu yumurta yemenin faydalari » ask kazandirir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dibutil suksinat » baslik silindigi icin silinen entry » global kredi krizinde ergenekon parmagi » ask konusur » haydi ic de cay koyayim » satisa cikarilan ulke » candy shop » beni birakip nerelere gidersin mysql server » ceza » gecegece » al sana bir gobek ver bana bir bebek » taze ekmek kokusu » davidoff » seviyeli bir sohbete ne dersin » harvey nichols