allah sana senin gibi bir evlat versin 

kapat
  1. genelde üzen bir sözdür.çünkü insan kendini bilir.kendisinin kendiyle uğraşamayacagını tahmin eder.bu da insan için en agır seydir.
    #2684262 (gitaristdilara, 10.12.2007 21:12)
  2. annelerin ergenlik dönemindeki çocuklarına en çok ettiği beddualardan biri.
    #2684332 (sessiz muhalif, 10.12.2007 21:35)
  3. gunde 83749832 kere babaannemden duydugum, duymaktan sıkilmadigim ve sıkilmicagim muhte$em replik.
    #2684407 (sorrow, 10.12.2007 22:24)
  4. (bkz: korkuyorum sözlük) *
    #2684410 (1kapaa5tabak, 10.12.2007 22:25)
  5. zamanında çok duyduğum beddua.
    bir benzeri için: (bkz: sana bedduam öğretmen olasın)
    #2684433 (stratosfer, 10.12.2007 22:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah sana senin gibi bir evlat versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah sana senin gibi bir evlat versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah sana senin gibi bir evlat versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah sana senin gibi bir evlat versin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suveys kanali » hazar com » çadılı hacı yusuf » piczo com » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » alternatif trafik tabelalari » nevin dolek » braveheart » ben olunce belki vatan sag olur » haydi soyle » paranın kullanım alanları » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsilikl » iyi bakkal kotu bakkal » di li gecmis zaman » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » adana nin tarihi eserleri » adana nin tarihi eserleri » vodafone cep ogrencide tarife degisikligi » mezun olunca ne olacaksin » grofolog » balen » istanbul aydin universitesi » sinav kagitlarinda beden dili kullanmak » nikotinamidadenindinukleotit » cop catan » esekler adam olur bu fener adam olmaz » trooptube tv » rte diyerek kendince basbakani kucumsemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ay bakamiycam » cemsbg » gratine etmek » ara ben ayarlarim cikis faq » entel fare » raid kokusuz sinek savar » muscletech » en yakisikli yazar » rezillik » ncldlbz