allah rizkini verir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocugu veren allah rizkini da verir
  2. allah dagina gore kar verir
  3. allah nohutu disi olmayana verir
  4. bana ayar verenin allah da belasini verir
  5. allah rizki diledigine bol verir diledigine kisar
  6. rizkini aramak
  7. baskasinin rizkini calmak
  8. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  9. allah allah allah bu nasil sevmek
  10. allah akbar la allah ella allah

© 2008 - uludağ sözlük

allah rizkini verir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah rizkini verir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah rizkini verir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agizdan kan gelmesi » inter city firm » los lunes al sol » dolar » julius aghahowa » boliviano » kuru mahmut efendi kahvecisi » sozlugu yonja com a cevirmek » tanrinin egosu » respect my authority » yapilmis en aptalca dalginlik » cakma yahudi » sonu sacma biten fimler » akp biyigi » ask onarir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydin karabulut » fm 2009 deki yetenekler » silikon yorgan » righteous kill » cd eldense » dr cureklibatur ve bay arkin » super mario bolum sonu bayragi » i belong to che » you don t mess with the zohan » ertugrul saglam » please mister postman » bi josef k vardi ne oldu ona » gulen karaman » melankolik » yedi jedi birlesip darth vader a girmek