allah rizasi icin bir nobel 

kapat
  1. verin şu fazıl'a da siz de kurtulun biz de. diyem devam edecek söz öbeği.
    #2704153 (geceninbiri, 16.12.2007 18:29)
  2. nobel ödülünü almak için allah rızasını demek yerine, yaşadığı ülkesine hakaret etmek daha mantıklıdır.
    #2704247 (prosiner, 16.12.2007 19:00)
  3. fazıl say'ın artık layıkıyla hakettiği ödül için yaptığı hareketin alt metni. ama hangi kategoriden verirler bilemem. ver barış ödülünü gitsin hacı.
    #2704335 (sirius black, 16.12.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

allah rizasi icin bir nobel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah rizasi icin bir nobel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah rizasi icin bir nobel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalcin kucuk » minibuse binerken kafayi carpmak » gelin cicegi » the idol » notrinova » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » kenan kalav » radyo sol » surekli plan degistiren insan » hitler den nefret etmek » kurdistan » bobby knight » fenerium maraton » erkekler bile bana oyle bakmadi » pietro pacciani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rakimalboga » 100000 » bir delinin gunlugu » sozlesmeli subay » haberin yok oluyorum » ryuzaki » i want to play a game » fethullah gulen » hayat felsefesi » turkiye de adnan sansuru » karnimac » war miner under attack » tarkan » mehmet farac » ustum cirilciplakti