allah qahretsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  2. allah akbar la allah ella allah
  3. allah allah allah bu nasil sevmek
  4. helal haram ver allah rezil kulun yer allah
  5. kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar
  6. allah allah diyerek viyana dan geri donmek
  7. allah allah deyip gecti genc osman
  8. allah allah diye bagirarak otobuse kosmak
  9. allah allah deyip gecer genc osman
  10. allah insanlari dener ama insan allah i deneyemez

© 2008 - uludağ sözlük

allah qahretsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah qahretsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah qahretsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abaza go home » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » belgetor » tayyip e sok ceza » anlik » disgrafi » yan bakmak » how i met your mother » cevresellik » i saw her standing there » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » 20 watt » universiteye otobusle giden insan » yarim anu ben aglarim » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » ben wallace » demonoid » axxo » esofman ipini kemirmek » dis » neyzen tevfik » enes » jon avnet » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » animal instinct » baca gibi hissetmek » burdur » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » acc