allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu 

kapat
  1. evvela net söylüyorum bir çözüm yolu değil..

öyle ki şahsı geçen karşı taraftaki metabolizma
    adeta yerinde duramıyor,
    kaşındıkça kaşınıyor..
    sizin ise kan basıncınız yükselirken,
    tüyleriniz ereksiyon halini yaşıyor..
    ve en fecisi de tıp buna bir çare bulamıyor..
    #997571 (piano-foRte, 14.12.2006 21:27)
  2. (bkz: allah ne verdiyse vurmak)
    #997580 (ozsaycan, 14.12.2006 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne replikleri » ogretmen maasi » al fatih » necip fazil kisakurek » hala sozcugunu kullanarak provokatif baslik acmak » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » abi beni yika » bir cocugun babasini ancak annesi bilir » ingilizce bilmeyen yazar » sener eruygur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games